Excursions amb Burricleta, bicicletes elèctriques

Burricleta és una bicicleta amb pedaleig assistit per un motor elèctric, adaptada per facilitar la descoberta dels meravellosos paratges rurals amb orografies complexes

 

La Burricleta

A Puigmajor (Perafita) es poden llogar aquestes bicicletes elèctriques anomenades Burricletes.

El lloguer d'una Burricleta costa 25 Euros al dia i és una fantàstica opció per disfrutar del nostre esport favorit amb la família o aquells que estan en baixa forma. El servei va més enllà del simple lloguer, si t'hostatges en una de les 44 cases rurals del Lluçanés, per 10 Euros et porten la Bicicleta a casa perquè no t'hagis de desplaçar i si vols et preparen el piknic.

 

La burricleta és molt més, és un estil de vida, una manera d'entendre i viatjar pel món, aquest concepte es pot veure en l'spot "Un Altre Ritme"

 

 

La burricleta neix de l’amor apassionat entre un ruc català i una bicicleta de bon veure. Aquesta bicicleta rural elèctrica. t’ofereix la possibilitat de descobrir l’entorn natural del Lluçanès d’una forma saludable, còmoda, sostenible i original.

 

 

Un dels valors que té la burricleta és la facilitat per bellugar-se per l’entramat de camins i pistes que pentinen el Lluçanès, sense sucumbir els desnivells orogràfics d’aquesta terra. Passejar pel Lluçanès amb bicicleta, gràcies a la burricleta, ja és possible per a tothom, sense que calgui tenir condicions físiques específiques.

 

 

Si no coneixes els camins del Lluçanés no passa res, Burricleta ha preprat 8 rutes de diferents nivells per tal de disfrutar d'un dia de bicicleta.

 

Les Burricletes van equipades amb un GPS que dona les indicacions necessaries per tal de seguir les rutes.

A l'apartat de Rutes de la web es poden descarregar els tracks en diferents formats, aquí deixem l'enllaç a les rutes que ens proposen:

 

Ruta 1 serra del Molar

Ruta 2 Perafita Olost

Ruta 3 Sant Boi de Lluçanés

Ruta 4 Perafita

Ruta 5 Olost Oristà

Ruta 6 Perafita-Sant Martí Xic

Ruta 7 Pedra Dreta - Salselles

Ruta 8 Puigmajor - Alpens

 

La Burricleta ja ha aparescut en varios programes i reportatges de TV, en fem un reculll

 

La Burricleta en un reportatge de 9tv

 

Vídeo GR camí de Sant Jaume, D'Olot a Roda de Ter