blog de aleix

Bones Festes

Bones Festes

Sortidesbtt us desitja unes Bones Festes i una bona entrada d'any

 

Aquestes festes... BTT!

 

Tant si sou 29'ers 27,5ers 26ers, carbono, alumini, de pujades, de baixades, de trialeres, de paseig, de pla, de platja, de 5,4,3,2,1 Cims, de diumenge, pro's, pre's, d'esmorzar, de barreta, single track, single plàtan, de fruits secs, d'entrepà, barbacoa o costellada.....

 

Sortidesbtt us desitja unes Bones Festes i una bona entrada d'any.

La ruta del Part

imatge_blog: 

Després d'estar tot l'hivern mantenint un estat d'hipotermia regulada, cosa que m'ha permés conservar energia. He tret el nas de la cova. Com els osos olorant la primavera m'he atrevit a sortir a buscar una mica de diversió i estirar les cames.

La bici francament estava tocadeta després de tants mesos d'intactivitat però amb una inflada i engreixada la cadena tot a punt per sortir!

 

Hem quedat amb el Roger i els incombustibles que no han hibernat ni pel que m'han explicat han perdonat cap cap de setmana.

 

La qüestió era sortir una estona a estirar les cames, retrobar velles sensacions, en pp poca cosa mr. Roger estava a sobre els 9 mesos i en qualsevol moment... Bé aquelles coses que no passen mai o quasi mai, just enfilavem la forestal de Begues quant trucada i cap a casa arregla't i a l'hospital! en fi a les 14.30 ja estava tot arreglat ha nascut la Julia! Felicitats!!!

 

A la Sortida noves montures! tot de novetats posada al dia obligatoria.

Avui la volta ha transcorregut per Begues, Pla de l'Ardenya, Vallirana i Torrelles de LLobregat tot i que una delegació ho han allargat fins a Pallejà i tornada pel riu.

 

Dalt del Pla de l'Ardenya tot i un ventet fresquet unes vistes fantàstiques amb la neu de fons.

 

També ens han sorprés les rieres que després de tants fenòmens naturals han recuperat una mica el seu capdal, tot i que segur que en uns dies tornaran a la seva sequera...

 

TRACK DE LA SORTIDA

Bicizoom a la Festa de la Cirera de Torrelles de LLobregat

Aquest cap de setmana hem celebrat la 32a edició de la  Festa de la Cirera a Torrelles de LLobregat.

Festa de la Cirera 2012 a Torrelles de LLobregat

Carrer Major guarnit per Festa de la Cirera 2012 de Torrelles de LLobregat.

 

La Festa, ha reunit milers de persones, disposats a provar i comprar cireres, degustar, visitar les exposicions i gaudir d'un gran ambient entre activitats, el mercat, les fires i les diverses mostres. La veritat és que ha estat un èxit, la festa cada cop és més gran, la fira creix. Una de les parades que m’ha cridat l'atenció ha estat la de BiciZoom.

 BiciZoom

Contingut sindicat