Cronoescalada 2015 - Penyes del Moro

Cronoescalada 2015 - Penyes del Moro

 

Com tenim costum desde temps inmemorials (1 any) la millor manera de tancar un any és medir-nos contra el rellotge.  Enguany, us proposem fer una ascenció les Penyes del Moro, muntanya de 467 metres situada entre Torrelles, Begues i Vallirana. Aquesta penya  conforma un  balcó natural de la Serra de Güell amb vistes a les muntanyes que envolten la vall que conforma el territori de Torrelles de Llobregat, i sovint és visitada per excursionistes i escaladors.

 

El dia dels innocents és un laborable així que la cursa la celebrarem un dia abans del dia dels Folls! El 27 de desembre

 

La prova començarà al Restaurant de Cal Joan a les 9h.

 

Sortirem per ordre invers a la classificació de l’any pasat, enfilem per Can Nicolau, Sossiego, vinyes del Mero i Penyes del Moro, aquí trobarem un control. La tornada serà pel vertiginòs descens per pista ample: la vorada i per la Pista de Begues fins a Can Joan.

 

Els nous participants sortiran els primers per ordre d’inscripció

 

Les sortides seran cada 2 minuts o 3 en cas de poca inscripció.

 

La Cronoescalda té un preu de 10 € que inclou la cronoescalada, detall participació i un esmorzar de forquilla a Cal Joan i la participació al sorteig d’un fantàstic premi.

 

Hi haurà premis pels tres primers classificats, un premí pel primer veterà i un altre pel primer classificat Sub 23.

 

Per inscriure's cal omplir el següent formulari